darkred-grey

darkred-grey

HIGH PEAK tr 350

64,95

darkred-grey

darkred-grey

One Size
Tuotteen myy ja toimittaa High Peak FI, poissuljettu lahjakortti, alennuksista ja tarjouksista. Ostoehdot
  • Ulkokuori on varustettu PFC-vapaalla BIONIC-FINISH®ECO:lla. Tämä ympäristöystävällinen ja kestävä laite on likaa ja vettä hylkivä. TR 350 on laadukas, toimiva 3 vuodenajan (kevät/kesä/syksy) mukavuusmuumio-makuupussi, joka soveltuu monipuolisesti retkeilyyn, retkeilyyn ja retkeilyyn. Korkealaatuisella Dura Loft® H1 suuritilavuuksisella synteettisellä kuitutäytteellä on erinomainen lämmönkesto. Ontto kuitu on repeytymätön ja myös silikonoitu, jotta se on helposti puristettavissa ja nostettavissa. Ulkokuori on miellyttävän pehmeä ja kestävä. Sisävuori on valmistettu hengittävästä ja ihoystävällisestä materiaalista. Säädettävä huppu ja lämpökaulus vähentävät lämpöhäviöitä optimaalisen eristyksen ja mukavuuden lisäämiseksi. Jatkuva 2-suuntainen vetoketju voidaan avata myös jalkojen alueella ilmankiertoa varten. Vetoketjun suojalista puristussuojalla estää kylmäsiltojen muodostumisen optimaalisen eristyksen ja vetoketjun juuttumisen vuoksi. Vetoketjullinen vetoketju on varustettu ergonomisesti upotetulla kahvalla. Sisäpuolella on hyödyllinen sisätasku, jossa tarranauha. Puristuspakkauspussi vähentää pakkaustilavuuden minimiin. Makuupussi sopii maksimissaan 200 cm:n vartalokorkeudelle. Konepestävä 30°.

    • High Peak TR 350, äitiysmakuupussi, extraleveä, tummanpunainen, aikuisille, 3 vuodenaikaa (kevät/kesä/syksy), lämpötila -2°C, lämmin, sisältää kompressiopussin, ihanteellinen retkeilyyn, retkeilyyn ja retkeilyyn, hengittävä, Ihoystävällinen, ympäristöystävällinen, vettä hylkivä, PFC-vapaa tekniikka, 230 x 85 cm, 1970 g.
    • Laadukas, pehmeä polyesteripäällinen, vettä ja likaa hylkivä Bionic Finish Econ ansiosta, ympäristöystävällinen ja PFC-vapaa teknologia Ihoystävällinen, hengittävä ja joustava polyesterisisäpäällinen.
    • Korkealaatuinen Dura Loft® H1 suurivolyymi synteettinen kuitu parhaan lämmöneristyksen 2-kerroksiseen rakenteeseen. Täytepaino: n. 1090 g 2-kerroksinen järjestelmä luo ilmatyynyjä kerrosten väliin ja lisää lämmöneristystä, lämpötila EN 23537-1: 2016 mukavuus + 3 ° C / raja -2 ° C / äärimmäinen -18 ° C
    • Erikoispitkä kaksisuuntainen vetoketju jalkapäässä parantaa ilmankiertoa ja lisää mukavuutta, vasemmassa kansilistassa vetoketju ja puristussuoja estää kylmäsiltojen muodostumisen optimaalisen eristyksen ja vetoketjun juuttumisen takaamiseksi, vetoketju ergonomisesti upotetulla kahvalla.
    • Säädettävä muotoiltu huppu ja lämpökaulus vähentävät lämpöhäviöitä ja tarjoavat enemmän mukavuutta, sisätasku tarranauhakiinnityksellä arvoesineiden säilyttämiseen.
    • Mitat: 230 x 85/55 cm, paino: n. 1860 g + 110 g pakkauspussi, pakkauskoko: n. 42 x Ø 26 cm. Tilavuus 22,3 L, laadukas pakkauspussi helpottaa pakkaamista, 4 puristushihnaa vähentävät tilavuutta jopa 25 %.

    Art. nummer: 900841101

  • Myymälöiden varastosaldot päivittyvät useamman kerran päivässä.
    • 5-8 arkipäivän toimitusaika
    • Toimitetaan suoraan yhteistyökumppanilta
Meillä Stadiumilla on useita eri malleja, joista voit valita. Täältä löydät lisää tuotteita HIGH PEAK